COLOURBOX6697056

Fra 7.00 - 8.00 og igen 13.30 - 17.00 alle hverdage.
SFO'en har åbent 7.00-17.00 i de fleste af skolens ferier.

COLOURBOX8728235

Lukkedage

Den 24. og 31. december samt dagene mellem jul og nytår er lukkedage.
De tre dage før Skærtorsdag og fredag efter Kristi Himmelfartsdag er lukkedage.

COLOURBOX2602850

Sommerferie

SFO’en holder lukket i Sommerferien i ugerne 29 og 30 og der tilbydes nødpasning i uge 31 i en af kommunens fire SFO`er.

COLOURBOX7667584

Ind- og udmeldelse

Ind- og udmeldelse via Hørsholm.dk

Børnene er tilmeldt SFO’en indtil de bliver udmeldt. Der er en udmeldelsesfrist på én måned til den 15. eller sidste dag i måneden.

Aula logo

AULA

Aula er din samlede indgang til sikker kommunikation med skole og SFO.

Aula er et let tilgængeligt og sikkert redskab, som gør det nemt og overskueligt at tage del i dit barns hverdag og udvikling.

Til studerende

I vores SFO har vi tradition for, at modtage praktik studerende fra Pædagoguddannelsen og Den Pædagogiske Assistentuddannelse.

Vi har en erfaren og professionel praktikvejleder, som guider og følger vores studerende under hele forløbet. Udover at være i SFO'en, får de studerende også mulighed for, at følge vores praktikvejleder i skolen.

For yderligere spørgsmål eller info, kontakt vores Leder Vibeke Rølling på tlf: 48 49 63 40 eller via mail: vor@horsholm.dk