FERIEPLAN KONTAKT JOB VEJVISER
// Usserodskole.horsholm.dk  >>  Om skolen
OM SKOLEN
Velkommen til Usserød Skole

Der har været en Usserød Skole lige siden 1864. Den første skole lå på Usserød Kongevej, men siden 1898 har skolen ligget på det nuværende område. Skolen er blevet ombygget flere gange, sidst i perioden 1995 – 1997. Læs mere om Usserød Skoles historie her

Vi er en tresporet skole og rummer desuden kommunens specialklasserække. Vores SFO har de fleste af eleverne fra 0. – 2. klasse som medlemmer. Alt i alt er vi omkring 90 voksne på skolen til at arbejde med vores 640 elever.

Vi er en folkeskole, som markerer sig ved at skabe synlige resultater for vores elever, forældre og ansatte: Vores skole tager udgangspunkt i en sammenhæng mellem faglighed og trivsel. Det giver en udviklende og tryg skolegang - og fremmer ansvarskompetencen.

Her har vi LYST til at LÆRE.

Usserød Skole
Gl. Byvej 10